Om oss

Kära kund,

I det följande berättar vi gärna om vårt företag och produktutveckling.

1) FÖRETAG

Hansales OU

Juridisk adress: Harju län, Kesklinna-distriktet, Parda tn 8, 10151 Tallinn, Estland (reg.nr. 14398822)

Kontorsadress: Sepa 15g, Tartu, Estland

Vi tillverkar och säljer följande produkter av björkträ: sängar, ribbottnar, skärbrädor, ved (från produktionsavfall). Vi säljer dessa produkter i 15 västeuropeiska länder. Vi finns i webbutiker: Amazon, eBay, Real, Hood, etc. Dessutom säljer vi online på Hansales.eu/.fi/.ee/.se/.dk/.uk/.fr/.it /.es.

Hansales har lager i Estland, Finland, Tyskland i Sverige (Amazon) varifrån vi levererar produkter till kunder. Representant för Finland oh Sverige Jari Marjomaa, tel +35850-5757211 WhatsApp. Se även Facebook “Hansales Sverige”.

Vi tror att vår kunds fördel är 1) högkvalitativa och hållbara produkter 2) överkomlig prissättning 3) individuell kundservice 4) miljövänlig produktion av naturmaterial.

Vi behandlar inte träytan med konstgjorda ämnen eller kemikalier, så vår produkt är luktfri och lämplig för allergiker.

Kundnöjdhet och deras feedback styr vår verksamhet. På e-butiken kan du bekanta dig med produktrecensionerna från kunderna.

Du hittar våra kunders utvärderingar av våra produkter och tjänster till exempel på den här länken:

https://www.trustami.com/erfahrung/hansales-eu-bewertung

2) Produktutveckling

Vårt företag har verkat på sågverksmarknaden sedan 1996 och vi fortsätter att leverera FSC® (FSC-C139998)-certifierat björkträ över hela världen. Vi började tillverkning av sängarna för många år sedan, idén började från det att en person i vårt företags ledningsgrupp behövde en idealisk säng på grund av den ständiga ryggont. På läkarens rekommendation jämförde han olika sängar på marknaden men kunde inte hitta ett lämpligt alternativ.

Till slut bestämde vi oss för att försöka bygga en säng av god kvalitet själva. I praktiken testade vi många olika idéer som skulle skapa en ”perfekt säng”. Den ska vara stark och hållbar, gjord av trä. Det ska stödja ryggen ordentligt, vilket hjälper till att lindra ryggont och sova bra.

Vår träsäng visade sig vara en framgång. Vi gjorde dem först bara några dussin exemplar mot förbeställningar. Uppmuntrad av den utmärkta feedbacken började vi serieproduktion. Ingen förväntade sig initialt en sådan popularitet. Nu har vi tusentals nöjda kunder.

Vilka material använder vi?

Vi valde björk som material för sängen av följande skäl: Det är en miljövänlig, hållbar och långvarig träslag med antibakteriella och svampdödande egenskaper. Därför kan björk användas för att tillverka möbler utan ytbehandling, kemikalier och toxiner. Att ta hand om vår egen hälsa och miljön är viktigt för var och en av oss och måste alltid beaktas. Vi använder inte lack och färg - allt material är naturligt, vilket också hjälper till att hålla priserna på våra produkter överkomliga för kunderna. Vid produktion passerar varje del genom människors händer, vilket säkerställer hög kvalitet på våra produkter. Kvalitet och miljövänlighet är viktigare för oss än högsta möjliga produktionsvolym och låga enhetskostnad. Detta bekräftas av det internationella FSC®-certifikat som utfärdats till oss, vilket du kan se på vår webbplats. Företag Hansales växer och utvecklas, men det mest värdefulla för oss är god sömn och hälsa hos våra nöjda kunder.

Hur hittade vi den "perfekta sängen"?

Baserat på tester och studier kunde vi dra slutsatsen att styrkan och styvheten i sängens ribbotten är det viktigaste. När ingen av lösningarna på marknaden uppfyllde kriterierna bestämde vi oss för att göra sängens botten själva och valde björk av bästa kvalitet som material. Vi testade olika strukturella lösningar och valde den optimala, dvs Premium-ribbotten.

Så vi är specialiserade på att skapa sängar för kunder som uppskattar god sömn och rygghälsa! För närvarande planerar vi också att lansera ett komplett utbud av sängkläder - madrasser och madrassöverdrag. Dessutom utökar vi vårt sortiment till naturlig heminredning. Den nya linjen inkluderar: fåtölj, nattduksbord, vedeld och skärbrädor av björk. Vi gör den perfekta linjen av naturmaterial i små steg.

Hansales OU, Harju maakond, Kesklinna linnaosa, Parda tn 8, 10151 Tallinn, Estland (Reg.nr. 14398822)