“NU KAN JAG SOVA BÄTTRE UTAN RYGGSMÄRTOR” - RECENSIONER PÅ RIBBOTTEN PUBLICERADE AV HANSALES KUNDER

“NU KAN JAG SOVA BÄTTRE UTAN RYGGSMÄRTOR” - RECENSIONER PÅ RIBBOTTEN PUBLICERADE AV HANSALES KUNDER

https://www.amazon.de/gp/customer-reviews/R39DV9L4DAGUTG

Översättning: JAG SOVAR SLUTLIGEN BRA. Jag sov i över ett år på en lamellbas av dålig kvalitet. Jag skulle redan kasta bort min säng. Då fick jag reda på dessa (Hansales) ribbotnar. HERRE GUD! JAG KAN INTE VÄNTA PÅ ATT SOVA NU! Min madrass är faktiskt solid, den har ingen grop i mitten och jag behöver inte ”råna en bank” för att köpa en ny säng. Beröm!

https://www.amazon.co.uk/gp/customer-reviews/R3CPSEURCSWCQK

Översättning: FANTASTISK PRODUKT. Jag hade köpt en begagnad dubbelsängram några månader tidigare och gav redan upp den på grund av min ledvärk varje morgon. Jag hade ingen tidigare erfarenhet av träsängar. Jag klargjorde frågan och problemet visade sig vara lamellerna på sängens botten och deras för stora luckor. Jag drog slutsatsen att den bästa lösningen kunde vara att ändra lamellbasen. Efter att ha läst produktrecensionerna fick jag slutligen en Hansales ribbotten och jag har inte ångrat mitt beslut. Leveransen av ribbotten var snabb och det var väldigt lätt att installera (även för en kvinna på 60 år!). Jag sover bra igen och jag har inte längre ledvärk på morgonen. Tack Hansales!

 

https://www.amazon.co.uk/gp/customer-reviews/R2XKWV5B3NIS0B

Översättning: PRECIS VAD JAG BEHÖVER. Dessa (Hansales ribbotten) brädor är vansinnigt mycket starkare än en vanlig lamellbas. Min fru och jag har ryggproblem om vi sover på vanliga flexibla lameller, men inte när madrassen är på golvet, och dessa lameller är faktiskt lika robusta som ett hårt golv. Det var lite knepigt att installera dem på en 150 cm bred IKEA-säng eftersom (lamell) längden på 755 mm är 5 mm för lång, men till slut lyckades vi.

https://www.amazon.co.uk/gp/customer-reviews/R2Z9SAXFVJENS

Översättning: PRÖV DETTA INNAN du kastar bort din madrass. Om du inte är säker på vilken av dem som är problemet, lamellbotten eller madrassen, försök att sova en natt på din madrass på golvet och pröva om du kan sova bättre. Vi gjorde det och det blev klart för oss att orsaken hittades i lamellbasen. Så vi beställde dessa (Hansales ribbotten).

De täcker sängens botten anmärkningsvärt bra, med tanke på att de inte är så breda som vanliga lameller. Avståndet mellan lamellerna är lämpligt. De är säkrade med bandor och måste placeras ordentligt. Brädorna är tjocka och slitstarka. Vi är verkligen nöjda eftersom vi sover betydligt bättre ... precis som om madrassen låg på golvet för att den är så ordentligt på plats.

Jag var redo att köpa en ny madrass, men det här lilla experimentet var verkligen värt det och mitt bankkonto är nöjd!

 

https://www.amazon.de/gp/customer-reviews/RKW29R4APN7X3

 Översättning: VERKLIGEN BRA RIBBOTTEN. Vi har ändrat vår standard lamellbotten till en (Hansales) ribbotten. Skillnaden är som natt och dag. Äntligen kan vi sova bra. Ribbotten är av mycket hög kvalitet (den kunde inte bestämmas av förpackningen när vi fick den). Brädorna är solida och raka. Installationen är väldigt enkel och jag installerade båda ribbotnar på mindre än 10 minuter. Jag hade länge letat efter en lamellbas som är stabil och ”hård”. Jag kan verkligen rekommendera detta. Kundtjänst för leverans är också mycket bra (jag köpte direkt från tillverkaren!)

Tillbaka till blogg